Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 16.08.2024 21:53
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

відділ  освіти, молоді ,спорту ,культури,туризму та охорони здоровя Нижньоворітської сільської  ради мукачівського району закарпатської області

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Відділ освіти, молоді ,спорту ,культури, туризму та охорони здоров’я Нижньоворітської сільської   ради Мукачівського району Закарпатської області (далі – Замовник).

Назва предмета закупівлі:  ДК 021:2015:03210000-6 Зернові культури та картопля  (Картопля столова пізня ,клас перший,ДСТУ 9221).

Вид процедури закупівлі: Запит ціни пропозицій

Закупівля здійснюється щодо предмета закупівлі в цілому.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:85000,00грн (Вісімдесят п’ять тисяч  грн. 00 коп.) з ПДВ.

Очікувана вартість визначена відповідно до Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженою наказом Мінекономіки від 18.02.2020 №275.Очікувану вартість предмета закупівлі визначено виходячи  з середньої ціни на ринку,яка сформувалася на даний час ,шляхом пошуку ,збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі,отриману з відкритих джерел ,оголошень в електронній системі закупівель за аналогічним предметом закупівлі. Розрахунок очікуваної вартості товарів, визначається як добуток очікуваної ціни за одиницю на кількість товару.

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-08-15-011662-a

Вид предмету закупівлі: Товари

Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015: 03210000-6 Зернові культури та картопля (Картопля столова пізня,клас перший,ДСТУ 9221)

Опис окремої частини або частин предмета закупівлі: ДК 021:2015: 03210000-6 Зернові культури та картопля (Картопля столова пізня,клас перший,ДСТУ 9221)

Якісні характеристики предмета закупівлі:

- Постачальник повинен поставити Замовнику Товар, якість якого відповідає умовам, встановленим чинним законодавством України для цієї категорії Товару. Технічні та якісні характеристики Товару повинні відповідати нормативним актам (державним стандартам / (умовам) / технічним регламентам / нормам) (далі — нормативно-технічні документи), вимогам чинного санітарного законодавства України, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 р. № 771/97-ВР, постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» № 305 від 24.03.2021 р., Закону України «Про дитяче харчування» № 142-V від 14.09.2006 р. тощо.

- Кожна партія товару повинна бути окремо розфасована відповідно до заявки Замовника та мати супроводжувальні документи, що підтверджують якість товару (копія посвідчення про якість або декларація виробника) із зазначенням строку придатності, умов зберігання і температурного режиму.

-Продукти приймаються лише за наявності супровідних документів, що підтверджують їх походження, безпечність і якість. Продукція повинна постачатися у пакуванні з відповідним маркуванням. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який кріпиться до упаковки, повинне бути маркування, згідно з Законом № 771/97-ВР та Законом № 2639-VIII.

- Постачальник зобов’язується передати Замовнику Товар, на який встановлено строк придатності, з таким розрахунком, щоб він міг бути використаний за призначенням до спливу цього строку. Залишковий термін зберігання отриманого Товару має бути не менше 90 % загального терміну придатності. Строк обчислюється з дати передачі Товару на склад Замовника та підписання видаткової накладної.

- Постачальник повинен засвідчити якість та відповідність Товару, що постачається, належним чином оформленими документами, наявність яких визначена законодавством України для такого виду Товару, які надаються разом з Товаром.

- Постачальник гарантує, що Товар не має дефектів товарного вигляду, розфасований та упакований таким способом, який дає можливість забезпечити збереження його споживчих властивостей і безпечність під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливити фальсифікацію.

- Вимоги щодо якості: Бульби цілі, чисті, здорові, сухі, не пророслі, без ознак в’ялості, однорідні за формою та забарвленням, мита або очищена від землі сухим способом, фасована у споживчу тару. Наявність органічних та мінеральних домішок (солома, бадилля, каміння та ін.) не допускається.

 

Технічні характеристики предмета закупівлі

 

Інформація про профіль

Назва параметра

Значення

Картопля столова пізня ,клас перший ,ДСТУ 9221

Відповідність ДСТУ 9221

так

Клас

перший

Термін зберігання

пізня

 

          Очікуваний обсяг закупівлі товару: ДК 021:2015: 03210000-6 Зернові культури та картопля(Картопля столова пізня,клас перший,ДСТУ 9221)на вересень-грудень 2024 року становить 5000 (Пять тисяч)кілограм.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь