Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

До відома військовозобов’язаних, призовників та резервістів!

Дата: 17.07.2024 12:12
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

До відома військовозобов’язаних, призовників та резервістів!

 

Відповідно до підпункту 1 пункту 2 розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку», абзацу другого частини десятої статті 1 Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу», абзацу сьомого частини третьої статті 22 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», абзацу першого пункту 22 Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 травня 2024 р. № 560, протягом 60 днів з 18 травня 2024 року Центри надання адміністративних послуг забезпечують надання сервісу з уточнення персональних даних призовників, військовозобов’язаних та резервістів засобами Порталу Дія за відповідними доступами до функціоналу включно до 16 липня 2024 року.

В звʼязку з наведеним, послуга з актуалізації даних військовозобовʼязаних через ЦНАП Нижньоворітської сільської ради з 17 липня 2024 року надаватися не буде!

Додаткову інформацію щодо порядку надання послуги з уточнення персональних даних призовників, військовозобов’язаних та резервістів після завершення 60 днів, відведених законодавством на уточнення таких даних, а також питання щодо використання військово-облікового документа в електронній формі (у тому числі в роздрукованому вигляді) при наданні адміністративних послуг у ЦНАП, буде повідомлено додатково!

 

 

Центр надання адміністративних послуг

Нижньоворітської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь