Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

З Денем Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Дата: 07.07.2024 09:57
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

Шановні військовослужбовці!

Сьогодні в Україні відзначається день Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Робота моряків відповідальна, важка і неймовірно важлива для нашої країни. Флот захищає Україну на воді, а також відстоює наші морські кордони.

Розвиток і становлення  українського військового флоту відбувалися і тривають в умовах жорсткого протистояння діям країни-агресору – російській федерації. У цей день ми вшановуємо воїнів, які захищають наше море і узбережжя, відроджують Україну як морську державу.

Шановні службовці Військово-Морських Сил Збройних Сил України, ваша служба надзвичайно важлива та відповідальна для нашої держави, для кожного її громадянина. Ми високо цінуємо самовідданість, надійність, витримку й цілеспрямованість, які притаманні українським морякам. 

Хай бойовий дух ніколи не покидає вас, а кожен день буде сповнений досягненнями на ниві служіння українському народові. Зичимо  вам і вашим близьким міцного здоров’я, добра і благополуччя. У цей святковий день від щирого серця бажаємо  вам натхнення та успіху у нелегкій службі, міцного здоров’я, злагоди та добробуту вашим родинам.

З повагою керівництво , виконавчий комітет та депутатський корпус Нижньоворітської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь