Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

З Днем батька

Дата: 16.06.2024 08:00
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

Щороку у третю неділю червня в Україні відзначається День батька.

Це  свято особливо значуще та дещо болюче для України, оскільки багато наших батьків (як і матерів) захищають своїх дітей і нашу державу від російського ворога зі зброєю в руках, щохвилини ризикуючи власним життям. Крім того, через війну і вимушену міграцію українців безліч родин досі залишаються розділеними, діти не можуть бачити своїх татусів, спілкуватися з ними, гратися, слухати їхніх порад.

Висловлюємо  велику повагу всім вам, хто виховує, захищає, вкладає сили та душу у своїх дітей. Нехай завжди між вами панує розуміння, а діти прагнутимуть бути такими ж людьми з великої літери, як ви!

Бути хорошим батьком - найвідповідальніша і потрібна робота в житті чоловіка. Стати прикладом для сина і добрим чарівником для дочки. Навчити, розповісти, захистити, пояснити і зробити все це з любов'ю і терпінням - таке може тільки тато.

Бажаємо  мудрості, здоров'я і сил, щоб завжди бути для своїх дітей джерелом розуміння і підтримки. Бажаємо  бути впевненими чоловіками з твердим стрижнем, але в той же час з добрим серцем, повним батьківської любові, завжди пишатися своїми дітьми і розділяти з ним кожну перемогу, кожен успіх.

З повагою керівництво, виконавчий комітет та депутатський корпус Нижньоворітської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь