Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Зі святом Святої Трійці!

Дата: 19.05.2024 07:38
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

Прийміть найщиріші вітання із Днем Святої Трійці, святом, яке символізує єдність Бога-Отця, Бога-Сина і Духа Святого. З настанням літа природа наповнюється неймовірно яскравими кольорами та пахощами різнотрав’я. Тож не випадково, ці дні ми називаємо Зеленими святами, адже зелений - це колір вічного життя та благодаті.

Квіти, гілочки та духмяні трави, освячені на Трійцю – надійний оберіг, який захищає наші оселі від негараздів. Кожному з нас важливо бути милосердними, примножувати добро, цінувати кожну мить життя і подякувати Господу за усе, що ми маємо сьогодні.

Здоров'я вам міцного, мирного неба, злагоди і родинного затишку! Нехай Ангели Божі допомагають, а життя буде сповнене радості і щастя.А Господь допоможе нам у здійсненні світлих задумів, захистить від життєвих негараздів, пошле довгоочікуваний мир Україні.

З повагою , Іван Грига


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь