Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

З Днем матері!

Дата: 12.05.2024 08:18
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

Дорогі матері !

Від щирого серця вітаємо вас зі святом - Днем матері! Мама - це найдорожче і світле, що є на світі. Вона завжди радіє успіхам своїх дітей, підтримує їх у важку хвилину, завжди щиро переживає за кожен пройдений крок. Немає людини ближче і рідніше!

Ви - втілення безмежної любові та жертовності, і ми дуже вдячні за все, що ви робите для нас. Нехай ваші дні будуть наповнені щастям, здоров'ям та безліччю незабутніх моментів з вашими дітьми та рідними. Висловлюємо свою подяку за невтомну працю і жертви. Низький уклін , глибока шана і вдячність тим матерям, чиї сини і дочки завжди готові віддати своє життя за нашу волю і незалежність , тим, чиї діти зазнали страшних поранень , чиї діти зараз перебувають у полоні , просимо вибачення за ці страшні втрати, на превеликий жаль немає ніякої ціни, щоб зменшити ваше горе.

Ми перед вами у вічному боргу !

Нехай ваші серця зігрівають любов і турбота близьких! Кожен день буде наповнений радісними і приємними подіями! Щастя, здоров'я, благополуччя, душевного спокою і любові! Миру і затишку вашому будинку!

 

З повагою  керівництво , виконавчий комітет  та депутатський корпус Нижньоворітської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь