Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Зі світлим святом Воскресіння Христового!

Дата: 31.03.2024 08:00
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

Шановні жителі громади!

      Щиро вітаємо  усіх вас зі світлим святом Воскресіння Христового!

   Великдень уособлює найсвятіші духовні цінності та прагнення. Наповнює наші серця вірою і надією у здійснення найзаповітніших мрій і очікувань. Кожен знаходить у цьому святі особливий зміст, співставляючи свої помисли і вчинки з високою християнською духовністю.

   Багато наших Захисників зустрічають свято на передовій, завдяки їхній самовідданості, ми маємо змогу у тиші зустріти Великодні дні. Кожного дня весь український народ підносить свої молитви до Всевишнього за наших мужніх воїнів. Нехай Господь Бог оберігає Вас, дарує силу та зміцнює дух.

   У день Великодня, дозвольте побажати Вам душевної чистоти і гармонії, миру та спокою у кожній родині. Нехай свято наповнить ваші душі радісними почуттями та новими сподіваннями, оселі – благополуччям і затишком, сім’ї – коханням, щастям, злагодою. Хай Боже благословення завжди буде з вами, нехай Господь дарує вам свою безмежну любов, надію й незламну віру. Здоров’я, миру, злагоди, спокою та благополуччя кожній родині! І нехай всіляка біда обходить  вас стороною!

 

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

З повагою  керівництво , виконавчий комітет 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь