Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

З Днем української жінки!

Дата: 25.02.2024 08:00
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

Дорогі жінки, Берегині українського роду!

З Днем української жінки! З Днем українки!

25 лютого - День української жінки (День українки) - на честь дня народження найвідомішої української письменниці та громадської діячки Лесі Українки.

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Української жінки! Ви – берегині родинного тепла і затишку. Проте життя сучасної жінки не обмежується лише родиною. Сьогодні українська жінка це і воїн, це і медик, це мати, яка прикрила своїм тілом сина під час ракетного обстрілу, це – мати, дружина, сестра, бабуся, яка заради свого воїна та його побратимів  готова знайти, зібрати, виготовити усе, що їм потрібно.

Дорогі наші українські жінки! Тільки на вашій вірі, мудрості, силі та терпінні тримається світ, а ваша ніжність і жіночність надихають чоловіків на нові звершення.

Нехай весна живе у вашому серці за будь-яких обставин, нехай кожна жінка – Захисниця повернеться додому, нехай кожна жінка, яка чекає, дочекається свого Захисника живим та здоровим додому. Нехай ваші домівки будуть наповнені радістю і благополуччям. Нехай все в житті вдається, близькі та рідні завжди будуть здоровими. 

Перемоги, миру та злагоди вам і вашим сім’ям!

Зі святом, наші українські жінки!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь