Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Друга річниця повномасштабного вторгнення в Україні "730 днів незламності "!

Дата: 24.02.2024 08:00
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

     Сьогодні, 24 лютого, виповнюється два роки від початку злочинного повномасштабного вторгнення росії в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яка триває вже 10 років. Російська воєнна агресія і досі ширить в Україні смерть і руйнування.

   Коли російські війська вдерлися в Україну, багато хто побоювався, що ця держава не зможе тривалий час протистояти навалі загарбників і впаде.  Проте сталось з точністю до навпаки. Легендарна мужність українського народу приголомшила світ, а опір загарбникові триває і отримає непохитну підтримку від Європейського Союзу. 24 лютого – дата, яка змінила мирне життя кожного з нас! .  Війна прийшла в кожен український дім… Проте, план ворога швидко захопити всю Україну не вдався. Волелюбний народ України завадив планам загарбників.  Боротьба України, рішучість і стійкість її народу стали джерелом натхнення для усього світу, демонструючи, що нас не залякати. Незламна воля України згуртувала весь демократичний світ навколо себе.

    Ми дякуємо нашим захисникам і захисницям, Збройним Силам України, Національній Гвардії України, волонтерам!

     Разом – ми сила! Слава ЗСУ та українському народу! Перемога буде за нами!

     Нам потрібно пам’ятати, що все було недаремно, що для захисників України, які пройшли Іловайськ, Донецький аеропорт, Дебальцево, які два роки боронять нашу державу, справедливість – найвища правда і найвища міра.Героїчний опір українців – це не лише боротьба за фізичне виживання Українського народу та свободу країни.  У непростий для держави час – період боротьби із російським агресором, утвердження незалежності українського народу, важливо не залишатись осторонь, а цінувати незалежність і пам’ятати тих, хто за неї поклав життя.

   Світла та  вічна пам’ять Героям, які загинули за нашу Україну!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь