Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Із Днем трьох святителів!

Дата: 30.01.2024 11:27
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

Шановні жителі громади!

Собор трьох святителів – свято, присвячене пам’яті Отців Церкви, Вселенських Учителів і Святителів: Василія Великого, Григорія Богослова та Івана Златоуста, що жили в 4-му столітті.Святителі Василій Великий, Григорій Богослов і Іван Золотоустий відомі як великі богослови і отці Церкви. Кожен святий являє собою приклад життя у Христі, приклад для всіх віруючих. Три Святителі Василь Великий, Григорій Богослов та Іван Золотоустий оберігають нашу країну, молодь, дітей та кожного з нас. Цього дня віряни моляться трьом Святим і просять для воїнів терпіння та мужності, для хворих – зцілення, вдів та сиріт – заступництва.

У світле свято бажаю міцного здоров’я,благополуччя та злагоди у домі.Хай до Вас прийде втіха душі та серця,надією поповниться життя на краще майбутнє і нетривожне сьогодення!Молимося про мир і спокій на нашій землі у єдності з небесними покровителями.

З повагою , Іван Грига


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь