Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

З Днем Соборності України

Дата: 22.01.2024 08:00
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

Шановні мешканці громади!

  Сьогодні, 22 січня, український народ відзначає величну дату своєї багатовікової історії – День Соборності України. Саме цього дня  у далекому 1919 р. на Софійській площі у м. Києві було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, який увійшов в історію нашого народу як свято національної єдності, об’єднання українських земель в одну велику самостійну державу.

До цієї події українська нація йшла не одне століття. Численні покоління щиросердних патріотів боролись за ідею створення Незалежної України. Багато хто з них поклав власне життя заради майбутньої державності. Ідея соборності не втрачає своєї значущості і в умовах сьогодення, адже  на східних кордонах воїни-патріоти продовжують захищати від ворога наші землі. Тож низький уклін, шана та особлива подяка героям, які так само, як і їхні попередники, відстоюють не лише незалежність, а й соборність Української Держави.

 Нехай це свято назавжди залишатиметься джерелом надії на краще майбутнє для нашої Держави. Нехай розум, воля і любов до рідного краю гуртують нас у всіх справах на благо розвитку вільної демократичної України!

 

  Слава Україні – єдиній, соборній, неподільній!

Слава Україні!

Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь