A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення

Дата: 05.01.2024 14:33
Кількість переглядів: 55

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення

 

Інформація щодо процедур закупівель
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ДК 021:2015

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення предмета закупівлі.

 

 

 

 

 

М'ясо курятина ДК:021:2015:

15110000-2 -М’ясо (філе куряче ,четвертина куряча)

Відкриті торги з особливостями 
UA-2024-01-02-004825-a

 

659077.00 грн без ПДВ (Шістсот п'ятдесят дев'ять тисяч сімдесят сім грн.00 коп.)

Товар повинен відповідати Закону України» Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997року №771/97-ВР(зі змінами);Закону України «Про дитяче харчування» від 14.09.2006р №142-16(зі змінами);Наказом МОН України та МОЗ України від 17.04.2006р.№298/227 »Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах». Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних загальноосвітніх .позашкільних навчальних закладах» від 15.08.2006 р № 620/563.Для контролю безпеки харчування,необхідним є застосування  та впровадження виробниками/постачальниками продуктів харчування   системи НАССР відповідно до актів чинного законодавства,нормативно-технічних документів у сфері реалізації товарів ,які становлять предмет закупівлі.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом по навчальних закладах  відділу освіти, молоді, спорту, культури , туризму та охорони здоров’я Нижньоворітської сільської ради з використанням м'яса(філе куряче,четвертина куряча)по нормах харчування за аналогічний період та згідно з діючими ринковими цінами та враховуючи обсяги кошторисних призначень на 2024 рік.

 Очікуваний обсяг закупівлі на 2024 складає: четвертина куряча-4315 кг.

філе куряче- 1400 кг.

 

 

 

 

 

Вимоги щодо предмета закупівлі:

п/п

Назва товару

Од.

вим.

К-сть

Технічні вимоги

(ГОСТ, ДСТУ, ТУ)

Паспорт, сертифікат та ін. умови

вик. постачання

Термін постачання

  1.  

1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Четвертина куряча

кг.

4315

М’ясо курятина. Охолоджене, не допускається до реалізації заморожене. Без стороннього запаху, по консистенції пружне та еластичне. Колір властивий м’ясу даного виду птиці. Маркування: державною мовою згідно з вимогою ст.39 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів». Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (ГОСТ, ДСТУ, ТУ). Не допускається постачання товару з неякісною технологічною обробкою, з наявністю льоду або снігового нальоту, з ознаками заморожування, із зміненим кольором, з ознаками несвіжості. Фасована в упаковку, з маркуванням. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 90%.

Декларація виробника, посвідчення про якість або інший документ, що підтверджує якість продукції

 

по 31грудня2024року

2.

Філе куряче

кг.

1400

М’ясо курятина. Охолоджене, не допускається до реалізації заморожене. Без стороннього запаху, по консистенції пружне та еластичне. Колір властивий м’ясу даного виду птиці. Маркування: державною мовою згідно з вимогою ст.39 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів». Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (ГОСТ, ДСТУ, ТУ). Не допускається постачання товару з неякісною технологічною обробкою, з наявністю льоду або снігового нальоту, з ознаками заморожування, із зміненим кольором, з ознаками несвіжості. Фасована в упаковку, з маркуванням.

Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 90%

 

 

 

 

 

Декларація виробника, посвідчення про якість або інший документ, що підтверджує якість продукції

 

 

 

 

 

 

 

 

по 31 грудня 2024 року

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь