Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення
Інформація щодо процедур закупівель
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 (зі змінами)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ДК 021:2015 |
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
Обґрунтування |
|
технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення предмета закупівлі. |
|||
|
|
|
|
|
М'ясо курятина ДК:021:2015: 15110000-2 -М’ясо (філе куряче ,четвертина куряча) |
Відкриті торги з особливостями
|
659077.00 грн без ПДВ (Шістсот п'ятдесят дев'ять тисяч сімдесят сім грн.00 коп.) |
Товар повинен відповідати Закону України» Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997року №771/97-ВР(зі змінами);Закону України «Про дитяче харчування» від 14.09.2006р №142-16(зі змінами);Наказом МОН України та МОЗ України від 17.04.2006р.№298/227 »Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах». Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних загальноосвітніх .позашкільних навчальних закладах» від 15.08.2006 р № 620/563.Для контролю безпеки харчування,необхідним є застосування та впровадження виробниками/постачальниками продуктів харчування системи НАССР відповідно до актів чинного законодавства,нормативно-технічних документів у сфері реалізації товарів ,які становлять предмет закупівлі. |
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом по навчальних закладах відділу освіти, молоді, спорту, культури , туризму та охорони здоров’я Нижньоворітської сільської ради з використанням м'яса(філе куряче,четвертина куряча)по нормах харчування за аналогічний період та згідно з діючими ринковими цінами та враховуючи обсяги кошторисних призначень на 2024 рік. Очікуваний обсяг закупівлі на 2024 складає: четвертина куряча-4315 кг. філе куряче- 1400 кг. |
|
|
|
|
|
Вимоги щодо предмета закупівлі:
№ п/п |
Назва товару |
Од. вим. |
К-сть |
Технічні вимоги (ГОСТ, ДСТУ, ТУ) |
Паспорт, сертифікат та ін. умови вик. постачання |
Термін постачання |
1.
|
Четвертина куряча |
кг. |
4315 |
М’ясо курятина. Охолоджене, не допускається до реалізації заморожене. Без стороннього запаху, по консистенції пружне та еластичне. Колір властивий м’ясу даного виду птиці. Маркування: державною мовою згідно з вимогою ст.39 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів». Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (ГОСТ, ДСТУ, ТУ). Не допускається постачання товару з неякісною технологічною обробкою, з наявністю льоду або снігового нальоту, з ознаками заморожування, із зміненим кольором, з ознаками несвіжості. Фасована в упаковку, з маркуванням. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 90%. |
Декларація виробника, посвідчення про якість або інший документ, що підтверджує якість продукції
|
по 31грудня2024року |
2. |
Філе куряче |
кг. |
1400 |
М’ясо курятина. Охолоджене, не допускається до реалізації заморожене. Без стороннього запаху, по консистенції пружне та еластичне. Колір властивий м’ясу даного виду птиці. Маркування: державною мовою згідно з вимогою ст.39 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів». Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (ГОСТ, ДСТУ, ТУ). Не допускається постачання товару з неякісною технологічною обробкою, з наявністю льоду або снігового нальоту, з ознаками заморожування, із зміненим кольором, з ознаками несвіжості. Фасована в упаковку, з маркуванням. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки не менше, ніж 90% |
Декларація виробника, посвідчення про якість або інший документ, що підтверджує якість продукції
|
по 31 грудня 2024 року |