Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

З Днем енергетика!

Дата: 22.12.2023 08:00
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Щорічно, 22 грудня, своє професійне свято відзначають енергетики та працівники електротехнічної промисловості України.

Енергетики — представники найсвітлішої професії. Завдяки їм ми можемо взимку насолоджуватися теплом у своїх квартирах, працювати та займатися домашніми справами в темний час доби, насолоджуватися переглядом фільмів, читанням книг під затишним світлом настільної лампи.І якщо ми в побуті не можемо уявити собі життя без електрики і тепла, то що вже говорити про заводи, малі та великі підприємства! Вони без енергетиків і взагалі як без рук.

Сьогодні вся Україна переживає нелегкий час. Ворог підступно атакує енергетичну інфраструктуру, що ставить під загрозу можливість електропостачання в країні. Але завдяки щоденній титанічній праці енергетиків Україна справляється з викликами та продовжує боротьбу з ворогом.

Від щирого серця дякуємо кожному працівнику енергетичної галузі за невтомну, щоденну працю задля збереження та відновлення енергетичної інфраструктури України.

З нагоди професійного свята, від щирого серця бажаємо кожному з Вас міцного здоров’я, успішної праці, добра та затишку в родинах.

Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь