Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

З Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2023 07:41
Кількість переглядів: 245

Фото без опису

Сьогодні, 7 грудня, в Україні відзначають День місцевого самоврядування.

Щиро вітаю з професійним святом ! Майбутнє держави та наших громад неможливе без розвитку місцевого самоврядування.

Органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства, є найближчими до мешканців громади та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов проживання своїх мешканців. Нині налагоджується новий етап у розвитку громади ,коли влада, слухає своїх мешканців, сприяє розвитку  і результати вже можна побачити. 

День місцевого самоврядування – наше спільне свято. Адже разом ми - громада, здатна зробити  сучасним та  комфортним наше життя .

Бажаю  від щирого серця усім, хто працює на благо  громади, міцного здоров’я, достатку, благополуччя, святкового настрою та родинного затишку. Нехай усі життєві негаразди обходять стороною, щоб натхнення, оптимізм і стійкість духу у нелегкій повсякденній праці ніколи не залишали Вас, а професійний досвід, компетентність і розуміння своєї справи були і надалі вашими порадниками в усіх добрих  починаннях на благо громади і України в цілому! Від усього серця бажаю  всім міцного здоров’я, добра, благополуччя, наснаги, витримки, оптимізму.

З повагою , Іван Грига


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь