Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Шановні волонтери!

Дата: 05.12.2023 11:56
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

 

Щиро вітаємо вас із нагоди свята.

Весь світ надихається вашою справою, адже український волонтер – це вже особливий феномен цього руху. Ніхто не має сумніву, що ви можете дістати будь-що в найкоротші строки і не важливо, чи це супутник чи прості речі, як сірники або свічки.

Волонтери – це люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду. Саме ви сьогодні – надійна опора для наших захисників, лікарів, людей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Для кожного з вас найціннішою подякою є розуміння того, що ви рятуєте людські долі. Низький уклін кожному волонтеру за вашу нелегку та таку благодійну й світлу місію. Спілкуючись з вами, набираєшся особливою енергетикою та розумієш – ворог ніколи не зможе здолати народ, в якого є такі люди. Кожен з вас герой. Кожен з вас особливий.

Щиро бажаємо вам міцного здоров’я, довголіття, вдячності від людей, миру в нашій країні та скорішої перемоги над ворогом.

Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь