Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Шановні працівники освіти!

Дата: 01.10.2023 08:05
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти! Традиційно, в першу неділю жовтня, українське суспільство відзначає світле і прекрасне свято – День працівників освіти! Не випадково, що цього року святкуємо разом з Днем Українського козацтва, Днем захисників і захисниць України.

На початку жовтня ми зі словами вдячності й любові звертаємося до Вас – людей, які вибрали благородну професію педагога, адже цієї неповторної осінньої пори Ви відзначаєте своє професійне свято – День працівників освіти. Сьогодні це свято наповнене особливим змістом. У непростий воєнний час ми ще більше усвідомлюємо надзвичайно важливу місію Вчителя, який наповнює серця учнів любов’ю до України виховує особистість, патріота і громадянина, адже професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і організованість . День працівників освіти – свято тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, хто відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки, мудрості,хто відкрив кожному з нас дорогу у велике життя.

Дякуємо Вам за Ваші зусилля,наполегливу працю,щоденну відповідальність і професійну компетентність. Хай святковий день принесе вам лише позитивні емоції, теплі й щирі вітання від колег і вихованців. Бажаю вам, невичерпної енергії і наснаги,оптимізму, поваги і шани від вихованців, життєдайної сили і мирних світанків.

Зі святом!

 З повагою керівництво, виконавчий комітет та депутатський корпус Нижньоворітської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь