Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Дорогі захисники і захисниці України!

Дата: 01.10.2023 08:01
Кількість переглядів: 302

Фото без опису

Щиро вітаємо  вас з Днем захисників і захисниць України – зі святом мужності, честі, доблесті, незламності національного духу! Це свято відзначається в українському суспільстві в день великого свята – Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська.

Ми висловлюємо свою повагу та вдячність усім українським воїнам, які взяли до рук зброю і стали на захист єдності нашої держави. Нехай будуть почуті всі молитви за мир в Україні, щоб наші бійці верталися з нинішніх боїв живими та неушкодженими. Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких та рідних. Бажаємо всім воїнам-захисникам міцного здоров’я, мужності, сили духу та витримки. А всім українцям – Мирного неба.

Дякуємо Вам за відданість Україні та її народу! Бажаю міцного здоров’я, родинної злагоди, успіхів у повсякденному житті. Хай Ваше життя буде наповнене добром, благополуччям та миром!

Слава Україні!

Героям слава!

 З повагою керівництво, виконавчий комітет та депутатський корпус Нижньоворітської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь