Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Шановні мешканці нашої громади!

Дата: 27.09.2023 07:49
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

27 вересня ми святкуємо Велике церковне свято – Воздвиження Хреста Господнього. В цей день ми вшановуємо головний символ своєї віри – Святий Хрест, вічно живий символ безкінечної Божої любові до нас, символ Христової жертви, нашого відкуплення і спасіння, торжество справедливості, символ Христової перемоги, Добра над злом, Життя над смертю.

З нагоди величного релігійного свята прийміть найщиріші вітання! Нехай це урочисте свято принесе добро і достаток до Ваших осель, затишок та Господню благодать. Хай слово Боже наповнить Ваші серця любов’ю, щирістю та надією на краще майбутнє. Нехай Всемилостивий Господь Бог дарує нам мир і спокій на нашій рідній землі, захистить від життєвих негараздів, допоможе у здійсненні світлих задумів та надихає всіх Вас на добрі справи на благо та добробут наших родин, рідної громади та усієї України!

 

З повагою, Іван Грига


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь