Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Шановні вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів !

Дата: 24.09.2023 07:50
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формується особистість і закладаються основи здоров’я.

Благополучне дитинство й подальша доля кожної дитини залежать від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. За допомогою своїх вихователів дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити й берегти рідну землю.Професія вихователя вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння й нескінченної любові до своєї справи.

Щиро вітаю зі святом всіх працівників дошкільних установ, які віддають щоденно тепло своїх сердець дітям! Впевнений, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день вихованців у дитячому садку в радісний і щасливий!

Зичу Вам міцного здоров'я, щастя, добра та натхнення і безмежної любові до дітей. З Днем вихователя і всіх дошкільних працівників !

 

З повагою,   Іван Грига


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь