Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

З днем рятувальника!

Дата: 17.09.2023 09:03
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

Щиро вітаємо усіх рятувальників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони  з професійним святом – Днем рятувальника!

Це свято об’єднує людей мужніх професій – пожежників, працівників аварійно-рятувальних формувань і служб, які несуть відповідальність за вирішення питань забезпечення надійного захисту національного багатства, життя людей від вогню та стихії. І його відзначення на державному рівні  є визнанням неоціненного внеску тих, котрі цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом.

Ви обрали справою свого життя нелегку та водночас благородну місію – бути завжди першими там, де вас потребують люди. Кожний ваш тривожний виїзд – це випробування сили духу і професіоналізму, а кожна приборкана пожежа, ліквідована аварія – врятовані людські життя.

Дякуємо вам за буденні подвиги – за врятовані життя, за попередження трагедій, за збережене громадське і особисте майно, за вашу сміливість та постійну готовність захищати людей і території від надзвичайних ситуацій.

Дозвольте цього святкового дня побажати усім вам міцного здоров'я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає вас від усіх негараздів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь