Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Привітання з Днем Військово-Морських Сил Збройних сил України

Дата: 02.07.2023 09:49
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

Сьогодні в Україні відзначається день Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Вітаємо військовослужбовців флоту зі святом!

Робота моряків відповідальна, важка і неймовірно важлива для нашої країни. Флот захищає Україну на воді, а також відстоює наші морські кордони.

Розвиток і становлення  українського військового флоту відбувалися і тривають в умовах жорсткого протистояння діям країни-агресору – російській федерації. У цей день ми вшановуємо воїнів, які захищають наше море і узбережжя, відроджують Україну як морську державу.

Шановні службовці Військово-Морських Сил Збройних Сил України, ваша служба надзвичайно важлива та відповідальна для нашої держави, для кожного її громадянина. Ми високо цінуємо самовідданість, надійність, витримку й цілеспрямованість, які притаманні українським морякам. 

Хай бойовий дух ніколи не покидає вас, а кожен день буде сповнений досягненнями на ниві служіння українському народові. Зичу вам і вашим близьким міцного здоров’я, добра і благополуччя. У цей святковий день від щирого серця бажаю вам натхнення та успіху у нелегкій службі, міцного здоров’я, злагоди та добробуту вашим родинам. Бажаю родинного щастя, теплоти і шани людської на многії літа.

З повагою, голова громади Іван Грига


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь