Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Шановні жителі громади!

Дата: 11.06.2023 08:23
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Щирі вітання всім зі святом Всіх Святих!

Сьогодні , 11 червня День Всіх Святих, відомий також як Неділя Всіх Святих або Собор Всіх Святих. Це один день в році, коли вшановують всіх угодників Божих. Термін "Всі Святі" включає як канонізованих святих, так і тих, хто залишився невідомим за життя. У православних християн це день, коли згадуються всі шановані Церквою святі особи.

Православна церква кожен день згадує одного або декількох святих. Але є один день в році, коли шанують всіх угодників Божих. Так було заведено ще з ранніх християнських часів - вперше День всіх святих згадується в IV столітті, а відзначають його, починаючи з V століття. 

Нехай святі угодники Божі молять Отця нашого Небесного за мир, благополуччя, розквіт в Україні та за національну і духовну єдність української нації!

Вітаю  Вас з Днем Всіх Святих і хочу побажати, щоб Ваш ангел Вас оберігав від усіх негараздів, щоб святі лики і яскраве полум'я свічок осяяли ваше життя благодаттю, щоб життя було світлим,бажаю втіхи для душі, доброти і миру, добра і ласки, міцного здоров’я і надії на краще.

З повагою голова громади          Іван Грига

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь