Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ОСНОВНИЙ ЕТАП ГРОМАДСЬКИХ ОБГОВОРЕНЬ ДЕТАЛЬНИХ ПЛАНІВ ТЕРИТОРІЇ

Дата: 08.06.2023 08:52
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

Розпочинається основний етап розробки містобудівної документації для розміщення об’єктів вітрової енергетики на території Нижньоворітської територіальної громади, а саме:

1. «Детальний план території для розміщення об’єктів вітроенергетики, які знаходяться за межами населених пунктів Нижньоворітської сільської ради поблизу с.Біласовиця, с.Латірка Мукачівського району Закарпатської області», згідно рішення No746 ХХІ сесії VІІІ скликання Нижньоворітської сільської ради від 24 листопада 2022 року «Про надання дозволу на розробку детального плану території Нижньоворітської сільської ради поблизу с.Біласовиця, с.Латірка»

2. «Детальний план території для розміщення об’єктів вітроенергетики, які знаходяться за межами населених пунктів Нижньоворітської сільської ради поблизу с.Завадка, с.Тишів, с.Котельниця Мукачівського району Закарпатської області», згідно рішення No747 ХХІ сесії VІІІ скликання Нижньоворітської сільської ради від 24 листопада 2022 року «Про надання дозволу на розробку детального плану території Нижньоворітської сільської ради поблизу с.Завадка, с.Тишів, с.Котельниця».

Рішенння про затвердження детального плану території та звіту стратегічної екологічної оцінки прийматиме Нижньоворітська сільська рада.

Розпочинається громадське обговорення для включення інтересів громадськості при розробці містобудівної документації та в звіт стратегічної екологічної оцінки, які опубліковано на сайті https://nizhnovoritska-gromada.gov.ua та оприлюднено в двох засобах масової інформації (у газетах Закарпатські Оголошення, в номері від 10 червня 2023 року, та Новини Закарпаття, в номері від 10 червня 2023 року).

Ознайомитися з проектом детального плану території, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, можна                             на сайті Нижньоворітської сільської ради за адресою https://nizhnovoritska-gromada.gov.ua, а також в приймальні Нижньоворітської сільської ради за адресою: Україна, Закарпатська обл.,   Мукачівський р-н, село Нижні Ворота, вулиця Центральна, будинок 114. Відповідальна особа замовника містобудівної документації -  Гафінець Наталя Олексіївна (секретар сільської ради), або у розробника містобудівної документації, за електронною адресою prikhodkoe@yahoo.com.

З всіма пропозиціями і зауваженнями звертатись до приймальні Нижньоворітської сільської ради за адресою: Україна, Закарпатська обл.,  Мукачівський р-н, село Нижні Ворота, вулиця Центральна, будинок 114, адреса скриньки електроної пошти: n.vorota@meta.ua, тел. (03136) 4-12-68.

Строк подачі зауважень щодо включення інтересів громадськості при розробці детального плану території триватиме 30 днів до 8 липня 2023 року.

Строк подачі зауважень щодо включення інтересів громадськості в звіт стратегічної екологічної оцінки триватиме 30 днів до 8 липня 2023 року.

Громадські слухання відбудуться приміщенні актової зали Нижньоворітської сільської ради 27 червня 2023 року об 11:00 за адресою Україна, Закарпатська обл.,  Мукачівський р-н, село Нижні Ворота, вулиця Центральна, будинок 114. Посилання для участі онлайн буде опубліковано за три дні до події і додатково повідомлено на сайті сільської ради.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту детального плану територій відсутня.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь