Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Шановні жителі громади!

Дата: 03.06.2023 00:23
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

        День Святої Трійці – одне з головних християнських свят, що відзначається на п’ятдесятий день після Великодня. Свято сходження Духу Святого до апостолів є днем становлення Християнської церкви. Цієї світлої днини разом зі свіжою зеленню в наші домівки входить мир та висока Божа благодать. Людські серця наповнюються добром, любов’ю, щирістю і всепрощенням, а ми намагаємося дарувати увагу і душевне тепло всім, хто поряд. Вікові традиції українського народу наповнюють цей день зеленими барвами, символізуючи оновлення та розквіт життєвих сил.

         Свято Трійці є торжеством віри в Бога, духовності та моральності, надає нам сили жити, бути впевненим, що правда та любов завжди перемагають, що віра творить чудеса.

        Нехай  Свята Трійця  і надалі приносить Вам  радість, надихає на добрі справи, наповнює серця любов'ю до ближніх, несе щастя і впевненість у майбутньому.

         Зичу Вам добра, благополуччя, сімейного затишку, любові та уваги від близьких. Хай Господь допоможе Вам у здійсненні світлих задумів, захистить від життєвих негараздів, пошле мир та щастя на нашу землю.

        З повагою, голова громади Іван Грига


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь