Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Нижньоворітська громада попрощалася з Героями України

Дата: 30.08.2022 13:24
Кількість переглядів: 1168

Фото без опису

Невблаганна смерть забрала два молоді життя жителів нашої громади – героїв України.

Під час виконання бойового завдання загинув Довгінка Іван Володимирович, який проживав у селі Завадка та Ісевич Юрій Юрійович із села Латірка.
Довгінка Іван 1990 року народження.

Коли розпочалася люта війна – Іван знаходився далеко від рідної домівки. Та поклик серця та велика любов до свого народу і держави спонукала його повернутися додому щоб захистити всіх нас від лютого ворога.
У загиблого воїна залишилися дружина та двоє маленьких синочків.

Ісевич Юрій Юрійович, 1994 року народження.
Навесні 2014 року по телебаченню він бачив колони російських танків, які сунули на його рідну країну. Саме це і спонукало його стати до зброї. Мистецтву війни він навчався безпосередньо під час бойових дій. І коли у 2022 році колони техніки окупантів посунули на Україну знову, Юрій разом  із побратимами  вже були готові їх зустрічати.

Наші герої - Юрій та Іван  мали беззаперечний авторитет у  бійців, тренувалися і тренували, були прикладом за яким йшли люди. Планували  і здійснювали надскладні і ризиковані операції, відправляли на той світ не один десяток моcкалiв.
Про таких людей писати книжки, а їхні подвиги діти вивчатимуть у школах. Та нині триває кровопролитна війна з Росією, і ми платимо надто велику ціну за нашу свободу та незалежність”
.


«Усією громадою низько схиляємо голови у скорботі та глибоко розділяємо біль втрати з рідними та близькими. Низький уклін нашим Воїнам-Захисникам!»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь