Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Нижньоворітська сільська рада оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території та стратегічній екологічній оцінці проекту документа державного планування

Дата: 07.07.2022 08:01
Кількість переглядів: 213

Фото без опису

     ПОВНА НАЗВА ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

Детальний план території «Детальний план території з метою зміни цільового призначення земельної ділянки 02.01 «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»  на землі комерційної діяльності - 03.08 «для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування».

 

Мета розробки детального плану території – визначення планувальної організації та розвитку території, уточнення положень генерального плану територіальної громади.

Проект розроблено на підставі Розпорядження Мукачівської районної адміністрації від 30.03.2021 року №121 та завдання на проектування.

Замовник містобудівної документації – Мукачівська РДА.

Розробник проекту детального плану та Звіту про стратегічну екологічну оцінку ПП – Медвецькі А.Т.

 

ОРГАН, ЩО ПРИЙМАТИМЕ РІШЕННЯ ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ – Нижньоворітська сільська рада.

 

ПЕРЕДБАЧУВАНА ПРОЦЕДУРА ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

Дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення проекту Детального плану та Звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочато з дня їх оприлюднення – 07 липня 2022 року на Веб-сайті Нижньоворітської сільської ради: http://nizhnovoritska.gromada.org.ua/

та триватиме до 05 серпня 2022 року.

 

ДАТА, ЧАС І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗАПЛАНОВАНИХ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

07 серпня 2022 року о 14.00 годині в приміщенні адмінбудинку старостату с.Верхні Ворота Нижньоворітської сільської ради за адресою: вул. Верховинська, 3, с.Верхні  Ворота  Мукачівського району Закарпатської області відбудуться громадські слухання з презентацією та експонуванням проекту.

Ознайомитися з проектом Детального плану та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна в Нижньоворітській сільській раді.

 

ОРГАН, ДО ЯКОГО ПОДАЮТЬСЯ ЗАУВАЖЕННЯ І ПРОПОЗИЦІЇ, ЙОГО ПОШТОВА ТА ЕЛЕКТРОННА АДРЕСИ ТА СТРОКИ ПОДАННЯ ЗАУВАЖЕНЬ І ПРОПОЗИЦІЙ

Зауваження і пропозиції до Звіту із стратегічної екологічної оцінки, проекту Детального плану території подаються до Нижньоворітської сільської ради, за адресою: 89130, вул. Центральна, 116, с.Нижні Ворота, Мукачівський р-н, Закарпатської області, тел. +380313641268,

Строк подання зауважень і пропозицій до 05 серпня 2022 року. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

НЕОБХІДНІСТЬ ПРОВЕДЕННЯ ТРАНСКОРДОННИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ щодо проекту документа державного планування відсутня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь