Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

День захисту дітей.

Дата: 01.06.2022 19:21
Кількість переглядів: 212

Фото без опису

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту  дітей – прекрасне свято радості та надії. Це одне із найдавніших міжнародних свят. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення їх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зростали здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

 Вперше «Міжнародний день захисту дітей» відзначався в 1950-му році в 51 країні світу. ООН підтримала цю ініціативу й оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.

В Україні цей день відзначається із 1998 року. У 1991 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини, згідно з якою кожна держава зобов’язана поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля та відпочинок.

У цей літній день влаштовуються різні розважальні заходи для дітей,які прибули з інших територій. Серед їхнього числа: конкурси з подарунками, концерти, всілякі виставкові та пізнавальні заходи.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей 1 червня 2022 року  Нижньоворітською філією Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді «Арніка», що розташований на території  Нижньоворітської територіальної громади  було проведено виховний захід  «Хай буде дитинство щасливе ,моє і всіх дітей світу».

 Учасники програми взяли участь у різних конкурсах та змаганнях.

   У цей день був проведений конкурс малюнків на асфальті під назвою «Майбутнє України очима дітей». Нікого не залишили байдужими спортивні змагання « Здорова дитина –Здорова країна».

    Кожна дитина відчула радість і насолоду від активного відпочинку. Після урочистої програми відбулася святкова дискотека.

    Представники Нижньоворітської територіальної громади  привітали дітей та колектив філії з чудовим святом, побажали  їм мирного неба, міцного здоров’я, здійснення мрій та безмежної любові.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь