Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Група Tolk та Благодійний фонд «Майбутнє – дітям» почали спільну роботу щодо підтримки родин із дітьми

Дата: 14.04.2022 15:36
Кількість переглядів: 1399

Фото без опису

Група Tolk та Благодійний фонд «Майбутнє – дітям» започаткували спільну соціальну ініціативу, мета якої – підтримати дітей та родини з дітьми, які через війну опинилися у складних життєвих умовах. З огляду на це, Tolk прийняв рішення про виділення коштів на підтримку діяльності Фонду з кожного рахунку, який буде сплачений непобутовими споживачами всіх компаній Групи.     

 

«Забезпечуємо електроенергією споживачів, платимо податки, підтримуємо країну і зараз започатковуємо чергову ініціативу на підтримку дітей та родин із дітьми, котрі є соціально незахищеними. З цією метою ми об’єднали зусилля з Благодійним фондом «Майбутнє – дітям», який має досвід такої підтримки й наразі зосереджений на допомозі внутрішньо переміщеним особам та сім’ям із дітьми, організації регіональних гуманітарних хабів тощо. Кожну гривню зі 100 оплачених непобутовими споживачами кіловат-годин будемо скеровувати Фонду і, відповідно, родинам із дітьми», – зазначив СЕО Групи компаній Tolk Володимир Крупко. 

Він також підкреслив, що волонтери Фонду якнайкраще бачать нагальні потреби і використовують зібрані кошти максимально ефективно. Крім цього, СЕО Групи компаній Tolk закликав небайдужих громадян, підприємства та організації долучатися до цієї спільної ініціативи.

Нагадаємо, що Благодійний фонд «Майбутнє – дітям» створений командою активістів, які у мирний час успішно реалізували проєкт громадської організації «Розвиток IT освіти». Проте війна внесла свої корективи. Наразі метою діяльності Фонду визначена допомога дітям та сім’ям із дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах. Зокрема, за підтримки Благодійного фонду «Майбутнє – дітям» з 2021 році забезпечують проживанням та харчуванням дітей в інтернаті при Нижньобистрівській гімназії Горінчівської сільської ради. Зараз Фонд сприяє розміщенню в Закарпатській області родин внутрішньо переміщених осіб. Крім цього, у Харкові волонтери Фонду у партнерстві з ТЕЦ-5 організували гуманітарний хаб, а також сприяли доставці медикаментів та засобів гігієни низці Київських медичних закладів.

Сайт Фонду: http://maydit.com.ua 

Тел.: +38 067 406 47 03 (WhatsApp/Telegram)

Email: uachildrenfund@gmail.com

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь