Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення

Дата: 03.11.2021 15:06
Кількість переглядів: 296

Фото без опису

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення

 

Інформація щодо процедур закупівель
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ДК 021:2015

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення предмета закупівлі.

 

 

 

 

 

Природний газ

ДК 021:2015

09120000-6 Газове паливо

Переговорна процедура (скорочена)

UA-2021-10-27-008429-а

1728237,60

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі, що закуповується повинні відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України діючими на період постачання товару.

Якість та інші фізико-хімічні характеристики природного газу, який передається, повинні відповідати вимогам ГОСТ 5542-87 «Газы горючие природные для промышленного и коммунально-бытового назначения. Технические условия», положенням Кодексу газотранспортної системи, Кодексу газорозподільних системта інших чинних нормативно – правових актів, що регулюють постачання природного газу».

Калорійність природного газу: теплота згоряння (нижча) повинна бути не нижчою за 7600 ккал/ м3.

Товар повинен бути сертифікований у встановленому законом порядку та відповідати державним стандартам України.

За одиницю виміру кількості газу при його обліку приймається один кубічний метр (куб. м), приведений до стандартних умов: температура газу (t) = 20 градусів Цельсія, тиск газу (P) = 760 мм ртутного стовпчика (101,325 кПа).

 

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений  даними які були враховані у попередньому договорі на фактичну потребу закупівлі  газу на жовтень – грудень  2021 ріку та очікувану потребу на 2022 рік. Для потреб Замовника необхідно здійснити Закупівлю на підставі пункту 3 частини 2 статті 40 Закону, а саме: якщо у замовника виникла нагальна потреба здійснити закупівлю у разі виникнення особливих економічних чи соціальних обставин, пов'язаних з негайною ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій, що унеможливлюють дотримання замовником строків для проведення тендера.

Враховуючи пониження температури зовнішнього повітря та початок опалювального сезону 2021/2022 років з метою запобігання негативним наслідкам, які стануться через відсутність опалення та гарячого водопостачання, Замовник звернувся до  регіональної комісії з питань техногенно-екологічної  безпеки  та надзвичайних ситуацій (Державної служби України з надзвичайних ситуацій; регіональної комісії з питань техногенно-екологічної  безпеки  та надзвичайних ситуацій) для отримання висновку стосовно надзвичайної ситуації. Замовник отримав висновок ( протокол ) 11.10.2021 року № 22  від регіональної комісії з питань техногенно-екологічної  безпеки  та надзвичайних ситуацій у Закарпатській області   та протокол №10 від 11.10.2021 комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  Нижньоворітської сільської ради , стосовно надзвичайної ситуації через ціни на газ.

Таким чином, у Замовника наявні підстави для застосування переговорної процедури закупівлі на підставі п.3 ч.2 ст. 40 ЗУ «Про публічні закупівлі».

Загальний обсяг потреби Замовника  в предметі Закупівлі на період з  жовтня 2021 року по  грудень 2022 року  (включно) складає 104.400 тис. куб.м.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь