Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення

Дата: 03.11.2021 15:06
Кількість переглядів: 306

Фото без опису

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення

 

Інформація щодо процедур закупівель
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ДК 021:2015

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення предмета закупівлі.

 

 

 

 

 

Природний газ

ДК 021:2015

09120000-6 Газове паливо

Переговорна процедура (скорочена)

UA-2021-10-27-008429-а

1728237,60

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі, що закуповується повинні відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України діючими на період постачання товару.

Якість та інші фізико-хімічні характеристики природного газу, який передається, повинні відповідати вимогам ГОСТ 5542-87 «Газы горючие природные для промышленного и коммунально-бытового назначения. Технические условия», положенням Кодексу газотранспортної системи, Кодексу газорозподільних системта інших чинних нормативно – правових актів, що регулюють постачання природного газу».

Калорійність природного газу: теплота згоряння (нижча) повинна бути не нижчою за 7600 ккал/ м3.

Товар повинен бути сертифікований у встановленому законом порядку та відповідати державним стандартам України.

За одиницю виміру кількості газу при його обліку приймається один кубічний метр (куб. м), приведений до стандартних умов: температура газу (t) = 20 градусів Цельсія, тиск газу (P) = 760 мм ртутного стовпчика (101,325 кПа).

 

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений  даними які були враховані у попередньому договорі на фактичну потребу закупівлі  газу на жовтень – грудень  2021 ріку та очікувану потребу на 2022 рік. Для потреб Замовника необхідно здійснити Закупівлю на підставі пункту 3 частини 2 статті 40 Закону, а саме: якщо у замовника виникла нагальна потреба здійснити закупівлю у разі виникнення особливих економічних чи соціальних обставин, пов'язаних з негайною ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій, що унеможливлюють дотримання замовником строків для проведення тендера.

Враховуючи пониження температури зовнішнього повітря та початок опалювального сезону 2021/2022 років з метою запобігання негативним наслідкам, які стануться через відсутність опалення та гарячого водопостачання, Замовник звернувся до  регіональної комісії з питань техногенно-екологічної  безпеки  та надзвичайних ситуацій (Державної служби України з надзвичайних ситуацій; регіональної комісії з питань техногенно-екологічної  безпеки  та надзвичайних ситуацій) для отримання висновку стосовно надзвичайної ситуації. Замовник отримав висновок ( протокол ) 11.10.2021 року № 22  від регіональної комісії з питань техногенно-екологічної  безпеки  та надзвичайних ситуацій у Закарпатській області   та протокол №10 від 11.10.2021 комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  Нижньоворітської сільської ради , стосовно надзвичайної ситуації через ціни на газ.

Таким чином, у Замовника наявні підстави для застосування переговорної процедури закупівлі на підставі п.3 ч.2 ст. 40 ЗУ «Про публічні закупівлі».

Загальний обсяг потреби Замовника  в предметі Закупівлі на період з  жовтня 2021 року по  грудень 2022 року  (включно) складає 104.400 тис. куб.м.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь