Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Робоча зустріч

Дата: 15.03.2021 15:36
Кількість переглядів: 6419

15 березня 2021 року

Голова Нижньоворітської сільської ради Грига І.І. з робочою поїздкою зустрівся  з керівником фірми  ТОВ «АVЕ Мукачево»,яка  надає послуги з вивезення твердих побутових відходів у м.Мукачеві та Мукачівському районі. Переговори велися на рахунок вивезення побутових відходів від Нижньоворітської Територіальної громади.

Також 15 березня 2021 року

Проведена зустріч в Берегівському районі с. Велика Бакта з керівником фірми «Гірсько-Карпатська дослідна станція НААН України» про передачу в оренду «ферми» , для встановлення пресів для пресування та складування пластмасових побутових відходів, зібраних на території Нижньоворітської Територіальної громади.

16 березня 2021 року

Проведена зустріч з керівником фірми «Гідро Енерго Екологія Карпат» м.Мукачево  Котурбач Іваном Івановичем,обговорювалося питання про можливість будівництва «Гідроелектростанції» на річці Латориця без плотини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь