A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньоворітська громада
Закарпатська область, Мукачівський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення

Дата: 09.01.2024 16:59
Кількість переглядів: 66

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення

 

Інформація щодо процедур закупівель
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ДК 021:2015

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення предмета закупівлі.

 

 

 

 

 

 Овочі,фрукти та горіхи ДК:021:2015:

03220000-9 .

Відкриті торги з особливостями 
UA-2024-01-04-006837-a

 

247707.00 грн без ПДВ (Двіста сорок сім тисяч сімсот сім грн.00 коп.)

Товар повинен відповідати Закону України» Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997року №771/97-ВР(зі змінами);Закону України «Про дитяче харчування» від 14.09.2006р №142-16(зі змінами);Наказом МОН України та МОЗ України від 17.04.2006р.№298/227 »Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах». Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних загальноосвітніх .позашкільних навчальних закладах» від 15.08.2006 р № 620/563.Для контролю безпеки харчування,необхідним є застосування  та впровадження виробниками/постачальниками продуктів харчування   системи НАССР відповідно до актів чинного законодавства,нормативно-технічних документів у сфері реалізації товарів ,які становлять предмет закупівлі.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом по навчальних закладах  відділу освіти, молоді, спорту, культури , туризму та охорони здоров’я Нижньоворітської сільської ради з  використанням овочів,фруктів та горіхів (овочів і фруктів) по нормах харчування за аналогічний період та згідно з діючими ринковими цінами та враховуючи обсяги кошторисних призначень на 2024 рік.

 Очікуваний обсяг закупівлі на 2024 овочів та фруктів складає: -12081кг.

 

 

 

 

 

 

Вимоги щодо предмета закупівлі:

з/п

Найменування товару

Одиниця

виміру

Кількість

Характеристика

1

Морква

кг

1892

Морква, врожай 2023-2024 року, повинна бути без зайвої зовнішньої вологості, ціла ,чиста, не зів’яла, не пошкоджена, без механічних пошкоджень, без тріщин, не м’яка, правильної форми. Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого коренеплоду. Смак та запах-властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Зеленуваті та фіолетові коренеплоди не допускаються. Якість повинна відповідати нормам ДСТУ та інших документів, що діють на території України. Фасовка овочів до 5-25 кг. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання

Термін придатності: 30 діб.

2.

Цибуля

кг

919

 

 

 

Цибуля ріпчаста. Коренеплід урожаю 2023-2024 року середнього розміру, типової для відповідного сорту форми, жовтого, світло-жовтого чи жовтувато-коричневого кольору, очищений від землі без ознак гниття або хвороби. Цибуля має бути чистою, достатньо сухою, непроросла, незів’яла, зріла, не містити генетично модифікованих сортів, не пошкодженою, без механічних пошкоджень. Не допускається наявність гнилі, цибуля не повинна бути уражена грибковими захворюваннями та шкідниками. Смак та запах – властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Якість повинна відповідати нормам ДСТУ та інших документів, що діють на території України. Фасовка овочів до 5-25 кг. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання

Термін придатності: 30 діб.

3.

Капуста білокачанна

кг

2215

Капуста, врожай 2023-2024 року. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України. Першого ґатунку, головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, не тріснуті, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками, без зайвої зовнішньої вологи. Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків, без перевищеного вмісту хімічних речовин, має типові для сорту форму, щільними або менш щільними (для ранніх сортів), смак та колір без стороннього запаху і присмаку, не пухкими, не пророслими. Маса качана ранньої капусти не менше 0,8 кг. Фасовка овочів  до 25 кг. Не допускається: головки тріснуті, загнилі, підморожені, пошкоджені на глибину від 3 листків. Повинне бути маркування щодо відсутності ГМО. Тара та маркування на ній, в якій постачається продукт, повинна відповідати діючим вимогам. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання.

Термін придатності: 20 діб.

4.

Буряк

 

кг

1957

 

 

Буряк столовий, врожай 2023-2024 року, коренеплоди округлої форми. Буряк повинен бути чистим, незів’ялим, не пошкодженим, без механічних пошкоджень, не м’яким. Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого буряка. Смак та запах-властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Якість повинна відповідати нормам ДСТУ та інших документів, що діють на території України. Фасовка овочів до 5-25 кг. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання.

Термін придатності: 30 діб.

5.

Апельсини

кг

500

Апельсини повинні бути свіжі, чисті,жовтого або рожевого сортів ,без механічний пошкоджень, без пошкоджень шкідниками і хворобами, без стороннього запаху і присмаку, без ознак гнилі, врожай 2023-2024 року. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання загального терміну придатності споживання. Фасовка до 1 кг.

Термін придатності: 10 діб.

6.

Банани

кг

1143

Банани повинні бути вищого ґатунку, свіжі, цілі, чисті, з жовто-зеленкуватим забарвленням шкірки, та з незначними залишками зелені на кінцях, врожай 2023-2024 року. М’якоть щільна, шкірка легко від неї відділяється, без механічних пошкоджень та тріщин, без ознак гнилі, без пошкоджень шкідниками, не уражені хворобами, без плям. За розміром -середні. Не допускаються плоди зелені, підморожені та з ознаками цвілі, гнилі. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання загального терміну придатності споживання. Фасовка до 20 кг.

Термін придатності: 10 діб.

7.

Яблука

кг

3395

Яблуко свіже, столове, порційне, врожай 2023-2024 року. Плоди за формою і забарвленням, властиві даному помологічного сорту, зрілі, без пошкоджень шкідниками і хворобами, з плодоніжкою або без неї, але без пошкоджень шкірки плоду. Перезрілі, гнилі, із механічними пошкодженнями, плоди не допускаються. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання загального терміну придатності споживання. Фасовка до 20 кг.

Термін придатності: 10 діб.

8.

Лимони

кг

60

Плоди по формі і забарвленню властиві даному сорту,жовті на колір, врожай 2023-2024 року без пошкоджень шкідниками і хворобами,  без пошкоджень шкірки плоду. . Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання загального терміну придатності споживання. Фасовка до 1 кг.

Термін придатності: 10 діб.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь